Børn og unge med særlige behov

Mental fokus flytning

Børn med funktionsnedsættelser:

Børn og unge og for dens sags skyld også voksne med særlige behov er velkomne sammen med deres forældre eller skole/bosteds-pædagoger.

Vi kan tilbyde dejligt afslappende samvær med hestene, der er rolige og omgængelige. Fokus kan sagtens være på selve oplevelsen af, at kunne håndtere så stort et dyr og opleve samspillet med hesten.

I kan strigle hestene og der kan trækkes/rides ture alt efter lyst og evne. Man skal være så selvhjulpen at man selv kan komme op på hesten uden lift, men evt. med skammel.

I kan komme en lille gruppe, tag madpakken med og gør en tur ud af det. Vi har saftevand eller varm kakao alt efter årstid.

Tina har stor erfaring i arbejdet med børn og unge både som pædagogmedhjælper på døgninstitution og som børnesygeplejerske og siden som sundhedsfaglig konsulent tilknyttet et center med botilbud for voksne handicappede.

Voksne der har lidt/ lider af stress og/eller depression:

Samværet med hestene er ren lise for sjælen og man tænker på alt muligt andet, end det, der plejer at fylde, og kommer mere afslappet hjem. Fokus har været flyttet væk fra en selv på en mere kropslig måde end samtaler alene kan gøre


sms for pris 

Velkommen til vores hjemmeside

Velkommen til vores hjemmeside

| Svar

Nyeste kommentarer

09.11 | 12:19

Hej Tina.
Jeg er meget interesseret i et forløb med hest. Kan du kontakte mig for nærmere information?
Mange hilsener Rie.

29.10 | 19:16

Hej
Har i heste der kan bære 120kg?
Mvh Lonnie

26.11 | 12:14

Vi vil gerne med engang .. vh Katja, Fabian (9) og Wille (14)

18.10 | 06:58

2 drenge 9 + 11 år. Begynder niveau og 1 øvet mor, dog holdt pause. Er det muligt at ride en tur hos jer?